Dokumentasjon og visuell visning av byggeprosesser

Ved hjelp av et Kongsberg-utviklet system, kan du både dokumentere i detalj hele byggeprosessen, samt kunne bruke bildene til en film som viser hele byggeprosessen over få minutter, på en kreativ og interessant måte.

Dokumenter byggeprosessen

Ved hjelp av vårt system, kan du enkelt få dokumentert bygget utenfra, eller detaljer på viktige installasjoner som baderom, rør, elektrisitet og lignende. Systemet tar høyoppløselige bilder som har et tidsstempel på seg. Da er det lett å finne tilbake til detaljer man har behov for, ved for eksempel en vannlekkasje, nye inngrep eller i forsikringssaker.

Visuell visning av byggeprosesser

De høyoppløselige bildene kan enkelt settes sammen til en film, for å illustrere byggeprosesser for kunder. Filmen kan man også bruke for å finne frem til de rette bildene, fra byggeprosessdokumentasjonen. Filmene er særdeles godt egnet i forhold til reklame og visualisering.

Bli testpartner

Systemet er utviklet for byggebransjen, og vi skal videreutvikle dette i samarbeid med Kongsberg Innovasjon og Innovasjon Norge. Vi trenger derfor flere testarenaer til å prøve ut nye systemer etterhvert som vi forbedrer det. Vi skal lage et lite, mobilt, robust, og billig produkt, som skal kunne henges opp hvor som helst. Vi vil også ta hensyn til datatilsynets regler for overvåkning.

I den sammenheng ønsker vi kontakt med dere, for å lufte interessen for en slik tjeneste. For å gjøre det enklest mulig for dere, setter vi opp systemet etter behov og sørger for at det gjør den jobben du har behov for. Det eneste du trenger å gjøre er å nyte resultatene fra systemet, vi tar oss av resten. Vi ønsker å bli den beste på dokumentasjon av byggeprosesser og fremvisning av byggeprosesser.

Ta kontakt for pristilbud.