Nyfødtfoto

Foto av Victoria Johansen
Foto av Victoria Johansen

press to zoom
Fotograf Victoria Johansen
Fotograf Victoria Johansen

press to zoom
Fotograf Victoria Johansen
Fotograf Victoria Johansen

press to zoom
1/26

Det er noe helt spesielt med de små kjære som akkurat har møtt verden. De typiske nyfødttrekkene varer de første 20 dagene, så det er viktig å ta kontakt så fort barnet er født, eller om vi booker en time før termin. Vi tilpasser oss om barnet skulle bli født før eller senere enn antatt termin.

 

Et nyfødt barn er fortsatt preget av livet i magen, og er derfor mer fleksibel i sovende positurer. De mister fort dette preget, og det er best å ta bilder av de innen de 2 første ukene.

 

Vi tilbyr en del rekvisitter i studio. Blant annet kurver, trau, hårpynt, klær, tepper o.l. Om du ønsker mer personlige bilder, så anbefaler vi deg å ta med deg slike ting nevnt tidligere hjemmefra. Egne bamser, leker og klær er veldig fint for å personliggjøre bildene.

Priser inkluderer fototid, etterredigering og digital pakke levert på minnepenn. Alle bilder blir vist frem i et digitalt album på nett.  

  • Studio - Inntil 30 min foto og 1 time etterarbeid - 5 bilder på Google Drive -  Fra 1500,-

  • Studio - Inntil 1 time foto og 2 timer etterarbeid - 10 bilder på minnepenn og Google Drive -  Fra 2500,-  

  • Lokasjon - Inntil 1 time foto og 2 timer etterarbeid - 10 bilder på minnepenn og Google Drive -  Fra 3000,- (inkludert 30 min kjøretid)