"Vi har brukt Tor Magnus til å lage timelapse under byggingen av den nye interkommunale legevakta på Kongsberg. Det var krevende å finne rett posisjon for kameraet, men Tor Magnus var ekstremt engasjert og så løsninger. Han er interessert i faget sitt og forsket også for egen interesse underveis i prosessen. I tillegg har han god teknisk innsikt og jeg opplevde at han ligger i forkant av mulighetene som finnes innen timelapse-verdenen. Summa summarum – vi følte oss godt ivaretatt."

Elin Svilaas, Kommunikasjonsrådgiver, Godt Sagt kommunikasjon as

"VI i Kongsberg Næringsforum jobber med å fremme Kongsberg sin attraktivitet på mange områder.

Både som sted å bo, jobbe, lære og besøke er det viktig for oss at Kongsberg fremstår slik vi mener byen fortjener.

Nye og oppdaterte bilder av GOD kvalitet er avgjørende og at man skal danne seg et riktig bilde av byen.

Kongsberg Næringsforum tok kontakt med Kongsberg Kameraklubb, og der fikk vi rask respons fra to hobbyfotografer som gjerne ville stille opp for oss, Tor Magnus Anfinsen var en av disse.

Vi hadde behov for en omfattende oppgradering av vårt bildearkiv. Vi hadde noen møter med Tor Magnus for å skissere hva slags behov vi hadde. Det dreide seg om bilder av barn i aktivitet, feststemt konsertpublikum, arrangement, begivenheter i byen, billedskjønne naturbilder til ulike årstider og ikke minst bilder av byens severdigheter. Listen var lang… I løpet av et år hadde vi bygget oss opp en stor bildedatabase med kvalitetsbilder vi med stolthet viser frem. Dette var høyoppløselige bilder som kunne brukes i trykksaker, det var bilder til bruk i artikler og til generell promotering av byen. Tor Magnus redigerte alle bildene og laget et mappesystem for oss.
Vi er SVÆRT fornøyde med både bildene og med samarbeidet med Tor Magnus som positiv stilte opp på det meste vi bad om, både i helger og på kveldstid.
Vi kan nå tilby fantastiske bilder av Kongsberg som yter byen den rettferdighet den fortjener. Tusen takk Tor Magnus!"

Hege Anita Moen,  Kongsberg Næringsforum

"Buskerud Næringshage traff Tor Magnus Anfinsen på næringslivsdagen under jazzfestivalen i sommer. Han fortalte om sine grundertanker og nye selskap. Buskerud Næringshage fortalte om sin rolle som fasilitator og koblingsagent for nye og eksisterende bedrifter i Numedal og Midt Buskerud. Tor Magnus likte tankene om et slikt sted og selskap og ville gjerne ta en tur på besøk. Samtidig fortalte han om sitt selskap Tema Foto og vi snakket mye om betydningen av gode bilder.
Det gikk ikke mer enn en måned før Buskerud Næringshage trengte noen gode bilder til å synliggjøre vår virksomhet og våre folk. Tor Magnus organiserte dermed kjapt et fotostudio ved Numedalstunet, og tok både enkeltportretter, fellesbilder og en del illustrerende bilder av vårt arbeid; kundemøter, fellesmøter mellom flere samarbeidsaktører og kontormateriell-bilder.
Vi har kunnet plukke av bildene i vår profilering siden, og vi synes samarbeidet med Tor Magnus har vært effektivt og nyttig. Vi har bestilt ham til nye oppdrag; nye folk som er ansatt og flere illustrerende bilder. Slike grundere som snur seg fort, og griper muligheter som byr seg er nettopp av de vi liker å jobbe med."

Tone Ranheim, Daglig Leder, Buskerud Næringshage AS

"Festivalens gull!

I over 50 år har ildsjeler ofret blod, slit og tårer for å gi publikum opplevelser for livet. Festivalfotografene fanger øyeblikkene for evigheten.

Mediegruppa har som oppgave å tilrettelegge informasjon om Kongsberg Jazzfestival til publikum og presse, og hjelpe til å markedsføre festivalen. Mediegruppa drifter pressesenteret med akkreditering av presse og pressekonferanser og koordinerer intervjuavtaler mellom presse og artister. Gruppen har også ansvaret for featureartikler, drift og ajourhold av festivalens nettsider, sosiale media profiler, informasjonsskjermer og festivalfotografene, samt de som jobber med video og lydopptak/dokumentasjon.

Tor Magnus tilhører festivalens utvalgte festivalfotografer. Festivalfotografene har som oppgave å fange stemningen på Norges viktigste jazzfestival. Alt fra innendørs konsertfotografering med dårlige lysforhold og mye støy til unger som spiser is i solsteiken. De siste årene har han vært med å bygge opp et fantastisk digitalt fotoarkiv."

Link til festivalfotografene på flickr:

https://www.flickr.com/photos/kongsbergjazzfestival

Med hilsen

Kai Gustavsen | Festivalsjef

Tilbakemeldinger fra kunder
 
"Anfinsen er en erfaren og allsidig fotograf, som er flink til å fange øyeblikket. Noe som vi verdsetter under vår festival.
Han deler gjerne kunnskap og er en god ideutvikler i planleggingen opp mot arrangementet. Dette er noe vi har dratt god nytte av i de fem årene vi har samarbeidet. Skal man ha en fotograf som kan dokumenter helheten av ett arrangement, er dette rett person."
Olav Bjella Stavn, Arrangement og sponsor, SnowStock